Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Személyre Szabott Ásvány Karkötő

Az ásványok gyógyhatásai ősidők óta ismertek, és használják is előszeretettel. Nem csak a testet energetizálják, hanem a lélek és szellem szintjeire is hatással vannak attól függően, hogy melyik típusú ásványt használjuk. A belőlük készült ékszerek közvetlenül segíthetik a harmónia elérését, azáltal hogy érintkeznek a bőrünkkel, illetve hogy magunkon viselve velünk vannak a nap minden percében és kihívásaink sűrűjében.

A karkötő elkészítéséhez személyes elemzést használok, az Asztrológia és Asztrozófia eszköztárát felhasználva. Hatalmas mélységeket lehet feltárni azáltal, hogy megvizsgáljuk az égitestek helyzetét a születésünk pillanatában, hogy mely Csillagképekben és állatövi jegyekben stb. tartózkodtak éppen akkor, és amely felrajzolta a csillagos égre a sorsunk ösvényét is egyben, a múltjainkkal és a bennünk rejlő potenciálokkal együtt.
Az elemzésben külön foglalkozok a karmikus és legnagyobb akadályokat hozó aspektusokkal, mint a Leszálló és Felszálló Holdcsomópontok (előző életek – életfeladat és jövő), Chiron (sebzettségeink és azok okai), Szaturnusz (Karma és korlátok) stb. Így kirajzolódnak a főbb súlypontok, hogy milyen csomagokat hoztunk ebbe az életbe, milyen magasabb célt kellene elérnünk, és azt milyen úton és kihívásokon keresztül vihetjük véghez.

Minden állatövi jegyhez többféle ásvány tartozik, így egy komplex karkötő készíthető belőlük, amely segít feloldani ezeket a félelmeket és karmikus terheket, hogy aztán elérhessük a vágyott jövőt és célt, illetve álmot. Nem csak egy bizonyos testi-lelki problémára jó, hanem a kiváltó okot segít feloldani, így a segítségével minden életterület javulásnak indul.
Egyéni kérésekre (problémás életterületek) is van lehetőség, amelyeket számításba fogok venni az alapképleted elemzésénél, illetve a karkötő tervezésénél. Általános témákra (anyaság, szerelem, gyermekeknek stb.) is készítünk karkötőt.

Gumis damilra vannak felfűzve az ásványok. A csukló méretet rád szabjuk az általad megadott adatok alapján. Ékszer kiegészítőket nem használok a karkötőben, egyrészt mert sérülhetnek tőle az ásványgyöngyök, másrészt mert ez elsősorban gyógyhatású karkötő, amely természetesen ékszerként is funkcionál.
Az ásványgyöngyök mérete 8 mm - Gyermekeknek 6 mm
Egy rövid leírást is kapsz a karkötőd mellé, amelyben említésre kerül minden különböző típusú ásvány, amely a karkötődet alkotja, hogy miben tudnak segíteni neked az elemzésed fényében. A leírás nem minősül elemzésnek, inkább egy átfogó kép a karkötőd rád kifejtett hatásairól, az igazi elemzés a karkötőd tervezésekor történik, amikor kiválasztom az ásványaidat. (Személyes elemzés egyéni terápiáimon lehetséges, oldás és tanácsadás keretében).

Szükséges adatok:
- Név (akinek készül)
- Születési dátum (év, hónap, nap, óra és perc ha tudod)
- Születési hely
- Csukló méret (szorosan lemérve a csuklódon; mérőszalaggal, vagy ha nincs akkor egy cérnával, amelyet aztán vonalzóval lemérsz.)

Az átlag női csuklóméret 16 cm, a férfi pedig 18 cm

 

nevtelen.png

 


A karkötőben lévő ásványok hatásai nem helyettesítik a bármilyen okból fennálló orvosi kezelést. Az ásványok támogatják a gyógyulási folyamatokat, de az orvost nem helyettesítik, ha éppen arra van szükség. A tudatos cselekvést és egészséges életvitelt sem helyettesíti a karkötő, mert ahhoz mi kellünk, az ásványok rávezethetnek a helyes útra, de arra nekünk kell rálépnünk és cselekedni.
Minden gyógyulási folyamat testi tünetekkel is jár, amelyek lehetnek kellemetlenek, vagy akár felszabadítóak. Egy idő után megszokod az ásványok rezgését, és nem lesznek szélsőséges tünetek, de ha mégis úgy érzed túl sok az energia vagy kellemetlen, bármikor leveheted hogy megpihenj.

Tisztítását nem ajánlom vízben, illetve a hosszan tartó napoztatása is kerülendő, mert könnyen sérülhetnek tőlük az ásványok, mind fizikailag, mind a hatásukban. Szeretettel kell bánni velük, mert élőlények, akik igénylik az odafigyelést, így tudnak hosszú időn át a szolgálatunkra lenni.
A tisztításhoz én ezeket használom és javaslom:
- Thingsa csengő, de a hangtál is jó
- Energiával, pl. a kezedben tartva kéred a tisztítását és feltöltését, akár egy imába foglalva                                            - A karkötőhöz adott tasakban érdemes tárolni, amely védi a sérüléstől, illetve fel tud töltődni benne

 

Elérhetőség és további információk:
E-mail: gabryel505@gmail.com

Gabryel