Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Személyre Szabott Ásvány Karkötő

Az ásványok gyógyhatásai ősidők óta ismertek, és használják is előszeretettel. Nem csak a testet energetizálják, hanem a lélek és szellem szintjeire is hatással vannak attól függően, hogy melyik típusú ásványt használjuk. A belőlük készült ékszerek közvetlenül segíthetik a harmónia elérését, azáltal hogy érintkeznek a bőrünkkel, illetve hogy magunkon viselve velünk vannak a nap minden percében és kihívásaink sűrűjében.

A karkötő elkészítéséhez személyes elemzést használok, az Asztrológia és Asztrozófia eszköztárát felhasználva. Hatalmas mélységeket lehet feltárni azáltal, hogy megvizsgáljuk az égitestek helyzetét a születésünk pillanatában, hogy mely Csillagképekben és állatövi jegyekben stb. tartózkodtak éppen akkor, és amely felrajzolta a csillagos égre a sorsunk ösvényét is egyben, a múltjainkkal és a bennünk rejlő potenciálokkal együtt.
Válassz egy adott témát vagy életterületet, amelyre a karkötődet szeretnéd, és akkor külön foglalkozok ezekkel a témákkal az egész képlet elemzése során. Ilyen témák pl.: párkapcsolat, karma, bőség, lelki és érzelmi problémák stb.

Minden állatövi jegyhez többféle ásvány tartozik, így egy komplex karkötő készíthető belőlük, amely segít feloldani ezeket a félelmeket és karmikus terheket az adott témán belül. Nem csak testi, hanem lelki és szellemi szinten is hatnak ránk.

Gumis szálra vannak felfűzve az ásványok, így tud nyúlni a karkötő, illetve rendeltetés szerű használat mellett tartós is. Ha mégis elszakadna, vagy megnyúlna túlzottan, akkor újra lehet fűzni bármikor.
A csukló méretet rád szabjuk az általad megadott adatok alapján. Ékszer kiegészítőket nem használok a karkötőben, egyrészt mert sérülhetnek tőle az ásványgyöngyök, másrészt mert ez elsősorban gyógyhatású karkötő, amely természetesen ékszerként is funkcionál.
Az ásványgyöngyök mérete 8 mm - Gyermekeknek 6 mm

Egy rövid személyre szóló üzenetet is kapsz a karkötőd mellé, amelyben a karkötődet alkotó ásványok felsorolása mellett leírom, hogy mire figyelj az adott témában amire a karkötődet kérted, illetve hogy a karkötőd ásványai hogyan segíthetik ezt a folyamatot.
A leírás nem minősül elemzésnek; az igazi elemzés a karkötőd tervezésekor történik, amikor kiválasztom az ásványaidat.
(Személyes elemzés egyéni terápiáimon lehetséges, Csillagsors Elemzés és Oldás formájában.)

Szükséges adatok:
- Név (akinek készül)
- Születési dátum (év, hónap, nap, óra és perc ha tudod)
- Születési hely
- Csukló méret (szorosan lemérve a csuklódon; mérőszalaggal, vagy ha nincs akkor egy cérnával, amelyet aztán vonalzóval lemérsz.)

Körülbelül egy héten belül készítjük el a karkötődet.

Elérhetőség és további információk:
E-mail: gabryel505@gmail.com

Henriel és Gabryel

 

nevtelen.png

 


A karkötőben lévő ásványok hatásai nem helyettesítik a bármilyen okból fennálló orvosi kezelést. Az ásványok támogatják a gyógyulási folyamatokat, de az orvost nem helyettesítik, ha éppen arra van szükség. A tudatos cselekvést és egészséges életvitelt sem helyettesíti a karkötő, mert ahhoz mi kellünk, az ásványok rávezethetnek a helyes útra, de arra nekünk kell rálépnünk és cselekedni.
Minden gyógyulási folyamat testi tünetekkel is jár, amelyek lehetnek kellemetlenek, vagy akár felszabadítóak. Egy idő után megszokod az ásványok rezgését, és nem lesznek szélsőséges tünetek, de ha mégis úgy érzed túl sok az energia vagy kellemetlen, bármikor leveheted hogy megpihenj.

Tisztítását nem ajánlom vízben, illetve a hosszan tartó napoztatása is kerülendő, mert könnyen sérülhetnek tőlük az ásványok, mind fizikailag, mind a hatásukban. Szeretettel kell bánni velük, mert élőlények, akik igénylik az odafigyelést, így tudnak hosszú időn át a szolgálatunkra lenni.
A tisztításhoz én ezeket használom és javaslom:
- Thingsa csengő, de a hangtál is jó
- Energiával, pl. a kezedben tartva kéred a tisztítását és feltöltését, akár egy imába foglalva                                            - A karkötőhöz adott tasakban érdemes tárolni, amely védi a sérüléstől, illetve fel tud töltődni benne