Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csillagsors Elemzés (személyes konzultáció)

Miben segít?

Ha nem tudod mit is szeretnél az élettől, ha nem találod önmagadat, de vágysz az önvalód teljességére, akkor segítünk személyre szabott tanácsokkal és útmutatásokkal feltárni lényed magját. Ha problémásak a kapcsolataid, nem találod önmagadat bennük, akkor feltérképezzük ezeket a kapcsolódásokat, hogy mi a te küldetésed ezekkel az emberekkel. Ha elvesztetted az egyensúlyt és harmóniát az életedben, például túl sok a külvilág, és kevés a lelki élet stb., akkor feltárjuk hol billentél ki, hol vannak mulasztásaid, illetve mi az amit erőltetsz kompenzálásként.

Mi az elemzés módszere?

Az elemzéshez felhasználom az Asztrológia és Asztrozófia csodálatos eszközét és világát. Nem a sablon értelmezésekre fókuszálunk, hanem az inspirációra és olyan eredeti gondolatokra, amelyek által a konzultáció minden egyes tagjában szenvedély és bizonyosság érzés születik, hiszen csak ez lehet élő és valódi, ami a lélekből és szellemből indul útjára. Segítünk fölfedezni az önvalódat és helyedet a Tejút Galaxison belül, hogy miért vonzódsz bizonyos helyzetekhez és emberekhez.
A születési képletedben lévő Csillagképek, és a bennük tartózkodó égitestek rávilágítanak a téged mozgató energiákra és legmélyebb motivációkra, amelyeket elsősorban a szellem útján és a sugallataidon keresztül tudsz lehozni a hétköznapok világába.

Az elemzésben a következő égitesteket vesszük végig: Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó, Ceres, Vesta, Pallasz Athéné, Juno, Chiron, illetve még a karmikus múltat és jövőt szimbolizáló Holdcsomópontokat is átvesszük.
A sorrend az elemzésben az Ekliptika ívét fogja követni, mivel ez egy folyamatot jelöl, mint fejlődési szakaszokat, amelyek egymásra épülnek. Ezen az íven vezetünk végig téged is, hogy a lényed milyen tulajdonságokkal és energiákkal akarja magát azonosítani és felépíteni. Természetesen folyamatosan kommunikálunk, érezni fogjuk az energiáidat, amelyek a képletedben is szépen körvonalazódnak.
Minden számodra lényeges szót és témát lejegyzetelsz, így lesz ez valóban személyre szabott elemzés, hogy a te életedet segítse.

Hasonló szellemben elemzem a képletedet, mint ahogy a blogomban írok az aktuális energiákról és csillaghatásokról:
https://www.szerelem-teljessege.hu/cikkek/irasok/temak-szerint/aktualis-energiak-es-hatasok/

--------------------------------------------

Budapesti helyszín: Asram Jóga és Meditációs Központ, 1136 Bp. Tátra u. 5/b (Jászai Mari térnél)
Nyíregyházi helyszín: Telefonos egyeztetés által

További információk a konzultációról és bejelentkezésről, illetve ha bármilyen kérdésed van, akkor E-mail-ben írhatsz nekünk: gabryel505@gmail.com

A helytelenül kitöltött adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.
Érdemes néha leellenőrizni az E-mail fiókodban a "Spam" és "Kuka" mappákat, illetve a promóciók opciót, mert a levelezőrendszerek néha ide továbbítják a leveleket.

Henriel és Gabryel

 

blog-x.png