Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanácsadás

Egyénileg és Pároknak is vállalunk Tanácsadást, illetve Babaelemzést.

Először részletesen átbeszéljük a problémák gyökerét, hogy hol akadtál el az életedben, és mik okozhatják a visszatérő szenvedéseidet. Ezután megkeressük ezekre a válaszokat és módszereket, amelyekkel tovább léphetsz a Jelenlegi állapotodból egy boldog és beteljesedett jövő felé. A személyiségelemzés során különböző divinációs eszközök segítségével (Asztrológia, Asztrozófia stb.) átnézzük az összes életterületedet, hogy milyen módon működsz azokban, és hol kell a legnagyobb kihívásokkal számolnod.
A Válaszok mindig bennünk vannak, ezért nem mi fogjuk megmondani mit érezz, és hogy mit cselekedj, hanem csak segítünk Önmagaddá válni, és hogy az életed válaszait a Saját Bensődben keresd, mert csak így fognak azok valóban bőséget és fejlődést hozni számodra.
A Fontos és sorsformáló döntéseket mindenkinek magának kell meghoznia, és ebben tudunk segíteni neked, hogy végül rátalálhass a legmagasabb rezgésű Isteni sorsodra és lehetőségeidre.

Néhány téma, amelyekkel többek között hozzánk fordulhattok:

- Személyiségelemzés (Asztrológia, Asztrozófia stb.)
- Önmegvalósítás, életvezetési tanácsadás
- Személyiségelemzés
- Karma és Sorselemzés
- Párkeresés
- Párkapcsolati problémák és konfliktusok
- Lelki problémák
stb.

Személyiségelemzés Babáknak

Személyes konzultáció keretében történik. Igény esetén a baba és a szülők kapcsolatát, illetve közös karmáját is elemezzük és átbeszéljük.

Az Asztrológia és Asztrozófia eszközét felhasználva intuitívan mélyülök el a gyermek sorsában, hogy hol vannak a főbb sorscsomók amiket oldania kell majd, illetve milyen isten adta képességekkel áldotta meg a sors stb. Sorba vesszük az élet különböző területeit, hogy azokban milyen módon nyilvánul meg a lénye, és hogyan fogja alakítani a saját világát később, illetve milyen módon hat rá a külvilág és az emberi kapcsolódások stb.

Minden szülő szeretné ismerni kis babája lelkét, hogy milyen feladatokkal és sorssal született a Földre, milyen energiákat mozgat magában, és milyen tulajdonságokat és tehetségeket hozott előző életeiből, amelyekből aztán felépítheti a Saját életet.
Ha a szülő ezekre rálát és is észben tartja őket, akkor nagyon sok fölösleges konfliktustól és félreértéstől szabadíthatja meg magát és a gyermekét. Az erőltetés és kényszerítés egyszerűen szükségtelenné válik, hiszen ezek amúgy sem vezetnek sehová, csak belső és külső konfliktusokhoz mindkét félben.
Bár az emberi természetet nem lehet teljességében elemezni és leírni, hiszen az végtelen módokon megnyilvánulhat és indulhat fejlődésnek, de talán kevésbé fogunk meglepődni és pánikolni gyermekünk bizonyos reakcióin, hanem inkább tudomásul vesszük hogy ő ilyen, hogy valamiért minket választott szülőnek az életéhez, és nekünk a legnagyobb elfogadással és szeretettel kell fordulnunk felé, hogy azzá lehessen, akinek azt megálmodta a lelkében. Tudni fogjuk miben kell fejlődnie a leginkább és segíteni őt abban, illetve mi az amiben ő tanít majd minket, hiszen ez oda-vissza működik a szülő és gyermeke közt.

 

--------------------------------------------

 

Tanácsadást csak személyesen vállalunk, mert fontos számunkra a közvetlen és bensőséges kapcsolat, illetve csak így lehetséges a mély ráhangolódás egy lélekre, ha látjuk és érezzük őt, ezáltal is kifejezve tiszteletünket és odaadásunkat a hozzánk fordulókhoz.

Időtartam: kb. 1,5 óra - Pároknak: kb. 2 óra

Budapesti helyszín: Asram Jóga és Meditációs Központ, 1136 Bp. Tátra u. 5/b (Jászai Mari térnél)
Nyíregyházi helyszín: Telefonos egyeztetés által

Bejelentkezés és további információk:
Henriel: 0670-345-1394
Gabryel: 0620-269-1857

Ha nem vagyunk telefonon elérhetőek a terápiás kezelések vagy más elfoglaltság miatt, illetve az e-mail kényelmesebb számodra, akkor ott is van lehetőség üzenetet küldeni.

E-mail cím: gabryel505@gmail.com

Henriel és Gabryel