Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Őszinteség

Férfi és Nő Egyek, de mégis mások. A Szerelem a céljuk, de máshonnan közelítenek hozzá, hogy megtalálhassák az Isteni Egységet, és hogy az ellentétes erők és motivációk végül egy mederbe futhassanak össze, harmóniát és békét teremtve.
Az Őszinteségről lesz szó most, Férfi és Nő szemszögéből.

/Henriel/
Egy kapcsolat az őszinteségen alapszik, mert ez táplálja a bizalmat egymásban, és hogy a kapcsolat építkezhessen minél magasabbra. Ha nincs meg az őszinteség, akkor csak játszmák uralkodnak el a kapcsolaton, és értéktelenné válhat az együttlét. Fontos hogy őszinték legyünk önmagunkhoz, és a párunkhoz is, mert nagyon sok kapcsolat azért megy tönkre, mert nem merünk őszinték lenni a vágyainkkal, érzéseinkkel és a gondolatainkkal kapcsolatban. Őszinteség nélkül komolytalan minden szó, és csak sebet ejt a Lelken. Az őszinteséged megmutatja, hogy mennyire szereted és tiszteled a másikat, mert az Igaz Szívnek nincs szüksége hazugságokra és játszmákra.

/Gabryel/
Hogyan tudnánk egymás szemébe nézni, ha nem tudjuk őszintén kimondani azt, amit valóban érzünk, és amit a Lelkünk akar, hiszen ez a Tisztaság és álarc nélküliség az alapja minden kapcsolódásnak, ahol Önmagadat adhatod, és nem kell örökös jászmákba bonyolódnod, egyfajta kergetősdit játszani, amelyben soha nem tudod elkapni a másik Igazi énjét és a Valódi szándékait. Az ilyen őszintétlen együttlét egyik félnek sem jó, mert mindketten feszültségben és bizonytalanságban vagytok, függetlenül attól, hogy az egyikőtök már készen állna az Igazságra, de amíg erre nem nyitott és befogadó a pár másik tagja, csak tovább húzódik ez a lélek ölő kapcsolódás. Ha sikerül kimondanotok azt, ami bennetek van, függetlenül attól, hogy az mennyire pozitív vagy negatív érzés, akkor az mindenképp felszabadulást hoz, illetve Ti is közelebb kerültök egymáshoz, vagy ha netán nem működik a párosotok, akkor az is kiderül végre, és időhúzás nélkül különválhattok, esélyt adva egy Őszinte és Igaz Szerelemnek.

nevtelen.png