Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csillagsors Elemzés

Az elemzést az intuíciómon és sugallataimon keresztül készítem el, amelyhez felhasználom az Asztrológia és Asztrozófia csodálatos eszközét. Ez egy személyes üzenet a lelkednek, amely nem a sablon értelmezésekre fókuszál, hanem az inspirációra és olyan eredeti gondolatokra, amelyek által fölfedezheted az önvalódat és a helyedet a Tejút Galaxison belül, hogy miért vonzódsz bizonyos helyzetekhez és emberekhez. A születési képletedben lévő Csillagképek, és a bennük tartózkodó égitestek rávilágítanak a téged mozgató energiákra és legmélyebb motivációkra, amelyeket elsősorban a szellem útján és a sugallataidon keresztül tudsz lehozni a hétköznapok világába.
Minden korosztály számára készül elemzés, beleértve a most született kisbabádat is.

Az elemzésben a következő égitestek kerülnek kifejtésre: Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó, aztán a kisbolygók: Ceres, Vesta, Pallasz Athéné, Juno, illetve még a Chiron és a Holdcsomópontok. Az égitestek sorrendje az elemzésben az Ekliptika ívét fogja követni, vagyis a Kostól egészen a Halakig, ezért ne lepődj meg, ha például a Ceres-el kezdem az elemzésed a Nap helyett, mivel a Csillagképek sorrendje az Ekliptikán egy Folyamatot jelöl, mint fejlődési szakaszokat, amelyek egymásra épülnek. Ezen az íven vezetlek végig téged is, hogy a lelked milyen tulajdonságokkal és energiákkal akarja magát azonosítani és felépíteni.

Ha még mélyebbre szeretnél menni az önelemzésben, akkor egy személyes gyógyítás alkalmával közösen még mélyebb információkat is elérhetünk, hiszen élőben nyílnak meg azok a csatornák, amelyek engedik a sorsodat igazán feltárni nekünk, illetve közvetlen energiák átadását is lehetővé teszik.

Csillagsors Elemzés Babáknak

Minden szülő szeretné ismerni kis babája lelkét, hogy milyen feladatokkal és sorssal született a Földre, milyen energiákat mozgat magában, és milyen tulajdonságokat és tehetségeket hozott előző életeiből, amelyekből aztán felépítheti a Saját életet.
Ha a szülő ezekre rálát és is észben tartja őket, akkor nagyon sok fölösleges konfliktustól és félreértéstől szabadíthatja meg magát és a gyermekét. Az erőltetés és kényszerítés egyszerűen szükségtelenné válik, hiszen ezek amúgy sem vezetnek sehová, csak belső és külső konfliktusokhoz mindkét félben.
Bár az emberi természetet nem lehet teljességében elemezni és leírni, hiszen az végtelen módokon megnyilvánulhat és indulhat fejlődésnek, de talán kevésbé fogunk meglepődni és pánikolni gyermekünk bizonyos reakcióin, hanem inkább tudomásul vesszük hogy ő ilyen, hogy valamiért minket választott szülőnek az életéhez, és nekünk a legnagyobb elfogadással és szeretettel kell fordulnunk felé, hogy azzá lehessen, akinek azt megálmodta a lelkében. Tudni fogjuk miben kell fejlődnie a leginkább és segíteni őt abban, illetve mi az amiben ő tanít majd minket, hiszen ez oda-vissza működik a szülő és gyermeke közt.

--------------------------------------------

Az elemzés kb. 10 oldal PDF-ben, 11-es betűmérettel. A kész elemzést a rendeléstől számított 10 napon belül kapod meg E-mail-ben. Ez módosulhat a rendelések számának függvényében, illetve halaszthatatlan elfoglaltság miatt, amelyről értesítést küldünk minden érintett számára az E-mail címére.
A helytelenül kitöltött adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.
Érdemes néha leellenőrizni az E-mail fiókodban a "Spam" és "Kuka" mappákat, illetve a promóciók opciót, mert a levelezőrendszerek néha ide továbbítják a leveleket.

Hasonló szellemben írodik az elemzés, mint ahogy a blogomban írok az aktuális energiákról és csillaghatásokról:
http://www.szerelem-teljessege.hu/…/aktualis-energiak-es-h…/

További információk az elemzésről és a rendelés feltételeiről E-mail-ben: gabryel505@gmail.com

Henriel és Gabryel

csillagsors-elemzes.jpg